Header Ads

Selamat tinggal Abi pasti rindui mu tiada lagi sayang disisi .. Pengantin wanita maut kemalangan (14Gambar)

Klang : Dengan sekali lafaz pada 28 Januari 2017 Pasangan Zarul Izwan dan pilihan hati nya Nur Atiqah selamat diijab kabulkan sebagai suami isteri.
Ini lah detik bermakna dalam hidup kedua-dua pasangan ini, namun setelah 2 bulan melayari bahtera rumah tangga dengan penuh kebahagian, tanpa diduga musibah menimpa mereka.
Isteri yang dinikahi Zarul Izwan 2 bulan lalu telah pergi buat selamanya akibat kemalangan jalan raya di Jalan Abdul Manan Meru Klang 30 march lalu.
Motosikal yang di tunggang Nur Atiqah isteri Zarul telah dilanggar oleh sebuah lori kontena yang menyebabkan Nur Atiqah maut impak dari kemalangan tersebut.Sayu luahan Zarul di laman sosial nya mewawarkan insan yang paling rapat dengan nya yang bersama nya selama 2 bulan telah pergi buat selamanya.
”Sesiapa mengenali arwah isteri saya,harap menghalalkan makan minum dia,saya memohon maafkan jika arwah ada terkasar bahasa” luah Zarul Izwan yang baru sahaja kehilangan isterinya tercinta semalam.
Dimaklumkan mangsa yang bekerja di spedmart 99 baru sahaja bergelar isteri 2bulan lalu,menurut saksi pernikahan mereka yang di langsungkan pada bulan 1 lalu cukup meriah,ramai yang terkejut atas pemergian arwah terutama sekali rakan rakan yang hadir dalam majlis pernikahan tersebut.
Zarul Izwan tidak dapat menahan sebak hanya mampu menahan pedih atas pemergian orang tersayang
“Ya Allah, kuatkan lah aku untuk menghadapai hari yang akan datang walaupun bukan bersama dia saya pasti akan merinduinya” tulis Zarul di laman sosialnya.
Punca sebenar kejadian masih disiasat oleh pihak berwajib, jenazah Nur Atiqah selamat disemadikan semoga rohnya dicucuri rahmat. Al fatihah 

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.