Header Ads

Sayu : Apa salah ayah tak mahu bunuh saja ayah .. Pak cik ini dibuang oleh anak sendiri dalam ladang sawit di Bera (4Gambar)

Bera ; Seorang warga emas dijumpai orang awam di Ladang Sawit Bera Selatan 4, sungguh pilu apa yang berlaku kepada warga emas yang bergelar bapa ini.

Mengikut nya dia di tinggalkan di situ oleh anak nya sendiri dan tiada siapa yang mahukan dirinya, nasib diri nya ditemui oleh orang awam dibawa ke pejabat Ladang terbabit.

Diri nya yang ditemui dalam kelaparan dan dikatakan semenjak dari pagi tidak menjamah apa-apa makanan.


Pakcik ni kena tinggal ngan anak die DLM ladang kelapa sawit bera selatan 4,sekarang Kat pejabat ladang bera selatan 4,,Dari pagi tak jamah apa2 ,,anak2 dah tau,,tapi buat tak reti. Siapa saudara Pakcik ni yg prihatin dtg jemput Pakcik ni

Bila orang awam menghubungi anak-anak nya semua memberi jawapan mereka tidak mahu Pakcik ini, amat sedih apa yang dikatakan anak warga emas ini.

Jika semua orang tidak mahu buat apa nak ambil dirinya, kenapa lah diri mereka kejam sangat jika mereka tidak mahu jaga mereka boleh lah serahkan Pakcik ini kepada jabatan kebajikan masyarakat.

Dari dibiarkan dia kelaparan di Ladang sawit berkenaan, punca sebenar kes ini telah dilanjutkan kepada pihak berwajib untuk siasatan tindakan susulan akan dilakukan.

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.