Header Ads

Sadis .. Kanak-kanak 5 tahun parah diperkosa dua si tua kutuk durjana (2Gambar)

Budak 5 tahun parah dir*gol dua lelaki berusia senja yang layak di gelar tua kutuk, lelaki terpaksa di tahan kerana didakwa telah memperkosa budak perempuan berusia 5 tahun di pulau borneo baru baru ini 10.03.2017.
Terungkap kejadian selepas mangsa dibawa kehospital kerana mengalami pendarahan dibagian kemaluan dan terpaksa dirawat kerena mengalami kecederaan yang serius.
Memetik laporan sumber mangsa ketika itu balik daripada sekolah tadika dan di panggil oleh suspek berusia 60 tahun masuk kedalam rumah.
Didalam rumah berkenan,suspek memaksa mangsa untuk memasukkan kemaluannya kedalam mulut dan menempelkannya kemaluannya ke kemaluan mangsa.
Usai melakukan perbuatan itu mangsa menangis dan kemudian di berikan sejumlah wang.
Sejurus itu suspek ke dua lelaki berusia 75 tahun (rakan suspek pertama) masuk kedalam rumah dan melihat kejadian turut meminta jatah jika tak mahu kejadian di bocorkan kepada orang lain.
Dimaklumkan mangsa yang tinggal bersama neneknya siti yang berusia 84 tahun mendapati cucunya menangis histeria selepas balik rumah.
Mangsa kemudian dibawa kehospital untuk membuat pemeriksaan dan doktor memaklumkan bahwa mangsa adalah mangsa r*gol.
Nenek mangsa yang terkejut terus membuat laporan polis,tidak menunggu lama pihak polis terus membuat tangkapan kepada kedua suspek yang masih berada didalam rumah sama selepas mangsa menceritakan kronologi kejadian.
Dari pulau borneo kalimantan Iptu Gunadi memberitakan. Credit Eberita 

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.