Header Ads

Gara-gara tunjuk isyarat kurang sopan suami dan artis popular Viral di Singapura (8Gambar)

Stomper DD berhadapan dengan pemandu yang agresif berikutan kemalangan di Johor Bahru (JB) sebelum Laluan Kedua Malaysia-Singapura pada Selasa (Mar 14) pada kira-kira 6.30 petang.

The Stomper, yang kini di luar negara, menceritakan apa yang berlaku kepada isterinya. Stomp berkata kepada yang kedua dalam satu temu bual telefon untuk mengetahui lebih lanjut mengenai apa yang berlaku.

Beliau berkata:

"Suami saya dalam perjalanan pulang dari pejabatnya di JB. Jalan itu agak tersekat.

"Seorang pemandu kemudian cuba untuk memotong di hadapan kereta suami saya."Suami saya berhenti kenderaannya namun pemandu kereta tersebut enggan memberi laluan mengakibatkan terkena kereta kami 

Dalam video Stomper dihantar, pemandu, seorang lelaki tinggi,mula dilihat memberi isyarat di Stomper dari keretanya.

Kemudian beliau turun dalam keadaan menyalahkan Stomper bagi kemalangan itu lalu menggunakan kata-kata kesat.

Pada satu ketika, pemandu boleh didengar berkata 'anda menutup f ***Stomper cuba mempertahankan dirinya.

Di tengah-tengah video, pemandu berjalan kembali ke kereta dan mengambil telefon beliau. Beliau kemudian kembali kepada Stomper lagi dan menuntut untuk butir-butirnya.

Stomper enggan mengendahkan mereka, lalu memberitahu lelaki tinggi tersebut bahawa dia harus bertanggungjawab  memberi tahu sendiri bagaimana  kemalangan tersebut berlaku.

Apabila jalan perbincangan buntu untuk bertukar butir-butir identiti mereka , pemandu itu berkata kepada Stomper 'anda f *** ing retard' sebelum kembali ke kereta. Di sana, beliau menunjukkan jari tengah.

Video itu berakhir selepas itu.

Kereta DD mengalami calar kecil dalam kemalangan itu. Beliau merancang untuk membuat laporan polis dengan pihak berkuasa Malaysia.

Pemandu kereta  yang agresif, mempunyai no pendaftaran  VB4774. Isteri Stomper ini percaya kenderaan itu adalah kenderaan tersebut berdaftar di Kuala Lumpur.

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.