Header Ads

Al fatihah buat Ayah .. Angkara lori langgar lampu merah ayah maut parah dikepala (5Gambar)

Kubang Kerian : Seorang lelaki maut apabila motosikal yang tunggang terlibat dalam kemalangan di persimpangan  lampu isyarat simpang (4) Kubang Kerian.

Kemalangan berlaku kira-kira pukul 11 malam tadi melibatkan seorang lelaki meninggal ditempat kejadian berikutan mengalami cedera teruk di kepala dan badan apabila motosikalnya bertembung sebuah lori sebelum digilis.

Lori yang dikatakan mengejar lampu merah terus merempuh mangsa yang menaiki motosikal yang menyebabkan kepala mangsa hancur dan hampir putus akibat digilis.

Luahan sayu anak mangsa di laman sosial angkara lori yang mengejar lampu merah ayah nya yang tak bersalah maut dengan tragis.

Keluarga nya sudah redha dengan apa yang berlaku namun mereka amat sedih untuk hadapi hari-hari esok tanpa seorang ayah dalam keluarga.

Anak mangsa meminta sesiapa yang memiliki gambar-gambar tragis ayahnya ketika kemalangan diminta jangan sebarkan bagi menghormati keluarga mereka yang dalam kesedihan.

Semoga dia dan keluarga tabah dengan apa yang berlaku dan pesalah terbabit mendapat hukuman setimpal kerana memandu secara cuai yang menyebabkan kemalangan terbabit.

Punca kejadian sebenar masih disiasat oleh pihak berwajib semoga roh nya dicucuri rahmat dan bersama insan-insan yang diredhai Allah. Al fatihah 

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.